Wij doen echt iets aan overgewicht!

Afslanken

AfslankenOvergewicht betekent dat je meer weegt, dan goed is voor je gezondheid. Met een gezond gewicht heb je minder kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten. Bovendien verklein je de kans op bepaalde vormen van kanker. Het is daarom verstandig om af te vallen bij overgewicht.
Om overbodige kilo’s te verliezen moet je anders gaan leven. Dat kost moeite, maar je krijgt er veel voor terug. Met een goed gewicht zit je lekkerder in je vel. Je voelt je fitter. Je kunt gemakkelijker bewegen, raakt minder snel buiten adem en je hebt minder kans om ziek te worden.

De consulenten van Body Linea kunnen u helpen om u van uw overgewicht af te helpen. Wij hebben daarvoor de volgende mogelijkheden:

Het Prodimed dieet

Prodimed en uw voedingsdeskundige bieden u een uniek en effectief behandelprogramma aan, om blijvend van uw overgewicht af te komen. Mede dankzij de verscheidenheid aan smaken is dit dieet goed vol te houden. Nog voordat u met het dieet begint, gaat u met uw voedingsdeskundige de meest gunstige periode na (de minste stress, de minste onvoorziene gebeurtenissen) en bepaalt u samen uw streefgewicht. Daarna doorloopt u samen uw medisch verleden aan de hand van de gezondheidsverklaring.

Wilt u meer weten over het Prodimed Dieet? Ga dan naar onze aparte Prodimed pagina of neem contact met ons op!

Persoonlijk afgestemd dieet

Wil je liever een persoonlijk op jou afgestemd dieet? Het kan allemaal. Wij behandelen ook kinderen met overgewicht!

Wilt u meer weten over een afgestemd dieet? Op onze Afgestemd dieet pagina kunt u daar meer over lezen. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen!

Dermotherapie

De Starvac SP Dermotherapie biedt een afdoende oplossing voor een aantal van de meest voorkomende huid en bindweefselproblemen van deze tijd waaronder cellulite.

Wilt u meer weten over Dermotherapie? Op onze Dermotherapie pagina vindt u meer informatie. Wilt u een persoonlijk gesprek over Dermotherapie neem dan contact met ons op!