Wij doen echt iets aan overgewicht!

Dermotherapie

DermotherapieDe Starvac SP Dermotherapie biedt een afdoende oplossing voor een aantal van de meest voorkomende huid en bindweefselproblemen van deze tijd waaronder cellulite. Een uniek procedé zorgt ervoor dat de behandeling een langdurig en gegarandeerd effect heeft. De Starvac SP Dermotherapie maakt niet alleen het onderliggende vet en bindweefsel los, maar zorgt ook voor een stimulans van de doorbloeding, laat overtollig vocht afvloeien en werkt daardoor ontgiftend en reinigend. Bovendien wordt de aanmaak van collageen & elastine gestimuleerd waardoor het onderhuidse weefsel na een aantal behandelingen zachter en veerkrachtiger wordt. Resultaat: een mooie strakke egale huid, zonder de bekende sinaasappelhuid.

Het losmaken en laten wegvloeien van ongewenste ophopingen van vetten en tegelijkertijd bestrijden van cellulitis is nu geen toekomstmuziek meer. De bekendste postoperatieve problemen bij liposuctie zijn oedemen en onevenwichtigheid in het resterende weefsel. Met de Starvac SP Dermotherapie kunnen dergelijke problemen snel en zonder pijn worden hersteld. Het aantal benodigde behandelingen varieert van 7 tot15 waarbij natuurlijk de mate van de cellulite bepalend is, evenals ook de totale gezondheid van de patiënt.

Als de Starvac SP Dermotherapie wordt gebruikt in combinatie met een proteïne dieet dan zal een verbluffend resultaat worden behaald.

Bij de meeste aanbieders betaalt u 60 euro per behandeling, bij ons veel goedkoper! Vraag naar onze aanbiedingen! Voor meer informatie en behandeltrajecten kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.