Wij doen echt iets aan overgewicht!

Over Body Linea

Mijn naam is Paqui Tamayo Ruiz.

Over Body Linea PaquiSinds april 2006 run ik mijn afslankstudio Body Linea Groesbeek. Eerst samen met mijn zus Isabel en per 2013 zijn we voor onszelf begonnen en runt Isabel haar eigen Body Linea in Eindhoven.

Voordat ik met Body Linea begon heb ik eerst de opleiding gewichtsconsulente gevolgd. Hiermee was de basis voor mijn eigen salon gelegd. Daarna heb ik korte opleiding gewichtsconsulente Pro in Zeist gevolgd, met een gedeelte welness- en bewegingscoach erbij.

Onze succes dieet is Prodimed. Hiermee hebben we in de loop der jaren veel mensen van hun overgewicht af geholpen. Dit proteine dieet werkt verbluffend goed en snel. Je valt af waar het vet zit en je behoudt de spiermassa, waardoor je mooi afvalt. Natuurlijk is een persoonlijke begeleiding van mij en Isabel erg belangrijk tijdens het afvaltraject. Dit is het mooiste gedeelte van onze vak. Als wij zien dat onze clienten tevreden en blij onze studio uitlopen omdat ze hun doel hebben bereikt.

Over Body Linea - Studio GroesbeekVerder werkt Body Linea Groesbeek ook met huidverbetering tijdens of na het afvallen. De Starvac Endermologie. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om mijn kennis te blijven verbreden door middel van cursussen en trainingen. Afvallen is hard werken en doorzetten, maar met een goede samenwerking lukt het zeker!

Paqui

 

 

 

 

Over Body Linea Isabel

Mag ik me even voorstellen. Mijn naam is Isabel Tamayo Ruiz

Ik ben sinds 2006 gecertificiteerd voedingsconsulente bij Body Linea. De eerste 4 jaar heb ik samen met mijn zus Paqui een praktijk gerund in Groesbeek, daarna ben ik zelf in Eindhoven  een praktijk begonnen.

We werken hoofdzakelijk met het Prodimed proteïnedieet. Prodimed is een makkelijk dieet waarbij je geen calorieën hoeft te tellen of van alles in huis moet halen. Je wordt persoonlijk begeleidt. Het is niet moeilijk en je zult verbluffende resultaten boeken zonder daarna weer aan te komen zoals dat bij de meest andere diëten wel het geval is. Geen jojo-effect, maar gewoon voor altijd van je overgewicht af. Succes verzekerd. Wat mij zo gemotiveerd heeft om voedingsconsulente te worden is, dat ik als geen ander weet hoe moeilijk en zwaar het is om af te vallen. Ik heb dit dieet zelf doorlopen en in relatief korte tijd 15 kg afgevallen. Dit was me bij een ander dieet nooit gelukt.

Over Body Linea - Studio EindhovenMijn kracht is dat ik een enthousiaste ervaringsdeskundige ben, goed kan luisteren en mensen weet te motiveren. Ik weet als geen ander wat de valkuilen kunnen zijn tijdens het dieet en hoe ik je daarin het beste kan begeleiden en steunen zodat ook jij je streefgewicht kunt behalen en nog belangrijker op gewicht blijft.

Wil je snel, doeltreffend, duurzaam en veilig van je overgewicht af komen? Twijfel dan niet en maak meteen een afspraak met ons.

Isabel

Intake gesprek aanvragen?
Ga dan naar ons intake formulier.
Deel deze pagina via:
Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedIn