Wij doen echt iets aan overgewicht!

Succesverhalen

Kim (46)

Ik ben een vrouw van 46 en bezig met het Prodimed dieet bij Body Linea in Groesbeek, en met veel succes! Ik had het in de vakantie helemaal gehad en wilde er iets aan gaan doen. Via familie gehoord van Bodylinea, en ben toen maar eens op de site gaan kijken. De persoonlijke begeleiding sprak mij wel aan. Het leek me wel wat, maar vond het behoorlijk prijzig. Met de gedachte nu een s aan mezelf te denken toch de stap gezet en begonnen. Wat ben ik blij!! De eerste week was ik maar liefst 5,9 kilo afgevallen en na een maand 12,8 kilo (dus zelfs boven de richtlijnen van het Prodimed dieet, die staan op 6 tot 12 kilo per maand) waarvan ik maar 3 weken fase 1 heb gedaan. Omdat ik toch ’s avonds mijn stukje vlees miste ben ik de 4e week overgegaan naar fase 2.
Na 3 maanden was ik 30 kilo kwijt, zonder moeite, want hoe meer ik afviel, hoe meer gemotiveerd ik raakte. Ik heb me er wel streng aan gehouden en heb niets extra’s tussendoor genomen, maar daar had ik ook geen behoefte aan, omdat ik geen honger had.

succesverhalen

Met eerdere diëten was ik de hele dag bezig met het tellen van calorieën. Ik ben nog nooit zo makkelijk afgevallen en ik voel me super. Mede door alle complimenten die ik krijg. Eerlijk is eerlijk, het is prijzig, maar het resultaat is er dan ook naar, want na 5 maanden was ik 40 kilo afgevallen ondanks alle feestdagen tussendoor. Nu ben ik in de onderhoudsfase en val ik nog steeds af.

Op dit moment, na 7 maanden, ben ik 46 kilo kwijt. Ik heb een hele nieuwe garderobe aangeschaft. Na 6 maten kleiner past natuurlijk niets meer. Het is heerlijk om nu eens niet meer bij de grote maten te hoeven kijken. Keuze genoeg nu, ik ga met plezier shoppen. Kortom: ik ben super enthousiast over dit dieet. Een aanrader voor iedereen die met overgewicht kapt.

Goed vol te houden! Goede begeleiding! Super resultaat!

Wilma (43)
“Ik ben een vrouw van 43, gehuwd en (werkende) moeder van 3 opgroeiende kinderen.
Tijdens de zwangerschap van onze middelste had ik er in totaal op het eind 18 kilo bij waarvan er na de bevalling 12 kilo er niet meer af gingen. Vanaf die tijd heb ik verschillende diëten gevolgd maar allemaal uiteindelijk zonder resultaat. In april kregen we een folder in de bus van Prodimed. In eerste instantie dacht ik weer zo’n afvalfoldertje. Ik heb het toch gelezen en ik was er vrijwel gelijk enthousiast over. Begin mei heb ik een intake gesprek gehad met Isabel. Ze heeft me heel duidelijk verteld wat het voor een soort dieet is, wat de kosten zijn, welke verschillende producten er allemaal zijn voor het ontbijt/lunch/warme maaltijd en tussendoor. Ik had er een goed gevoel over en besloot half mei om er mee te beginnen. Na 1 week was ik maar liefst 5,5 kilo afgevallen. Het werkt inderdaad erg motiverend. Naast de gewichtsbepaling meten ze verder ook het vet- en vochtgehalte en de BMI (Body Mass Index). Na een maand was ik al ruim 11 kilo kwijt

Het dieet is goed te combineren met mijn gezin en mijn baan. Dat vond ik wel prettig. Recepten kreeg ik mee, de tip om van drankjes ijsjes te maken beviel me uitstekend, zeker tijdens de hittegolf van afgelopen juli. Aan het di�ten zijn en toch chocolade toetjes kunnen eten, wie wil dat nou niet. Het is me in het geheel niet tegengevallen. Ik had het veel eerder moeten doen!

In totaal ben ik nu in 3 maanden tijd 19 kilo afgevallen. Ik zit nu zelfs iets onder mijn streefgewicht. Wat ik ook erg positief vind is dat je nog 2 jaar een aantal keren terug kunt komen voor controle.

“Medisch proteïnedieet” werkelijk een aanrader!”

Karin (42)

“Mijn ervaring bij Body Linea is mij zeer positief. Ik weet nog dat ik de eerste keer een afspraak had gemaakt en dacht wat heb ik toch gedaan. Ik had in het verleden al zo vaak een dieet gevolgd. En altijd kreeg ik weer dat jojo effect. Dat wilde ik niet meer. Ik zat al een hele tijd niet lekker in mijn vel en daarom dacht ik nog één poging. Als dit niet helpt dan moet ik mijn lichaam maar leren te accepteren! Maar alles is anders uitgekomen, ik ben 14 kilo afgevallen in 3 maanden tijd, met de producten van Prodimed en een zeer goede en fijne begeleiding van twee fantastische meiden, die mij heel erg hebben geholpen.
Het Proteïnedieet is samengesteld uit 5 fases en ik ben bij fase 2 begonnen. Eigenlijk wilde ik 10 kilo afvallen, maar het ging zo goed dat het uiteindelijk 14 zijn geworden. Nu zit ik in de onderhoudsfase en heb ik geleerd om een ander eetpatroon aan te houden zonder honger te leiden.

Als je aan het proteïne dieet begint, moet je er wel 100% voor gaan. Dit zijn mijn eigen woorden want zo heb ik het ervaren.

Suus (36)
Om verschillende redenen was ik de afgelopen paar jaar flink aangekomen: 3 jaar geleden stopte ik met roken, 2 jaar geleden werd ik moeder en in het afgelopen jaar zorgden een miskraam en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap voor veel verdriet. Daardoor ben ik meer gaan eten en kwam weer een paar kilo extra aan.
Tijdens de zware medische behandeling voor de buitenbaarmoederlijke zwangerschap las ik een artikel over de nieuwe praktijk van Paqui en Isabel en de producten van Prodimed.
Aan de gynaecoloog in het ziekenhuis vroeg ik om advies om dit proteïnedieet te gaan volgen. Ik wilde er nl. zeker van zijn dat ik geen onverantwoorde afvalmethode zou kiezen. De gynaecoloog overtuigde me van het feit dat je met dit dieet niets tekort komt dankzij de voedingssupplementen en dat ik niet bang hoefde te zijn voor nare bijwerkingen. Zij steunde mij in mijn initiatief om af te gaan vallen en stond volledig achter dit dieet.

succesverhalen-2Na het bijwonen van de informatieavond voorafgaand aan de opening van Body Linea, besloot ik ervoor te gaan; de afspraak voor het intake gesprek stond in mijn agenda.
In mijn hoofd probeerde ik te wennen aan het idee dat ik het voorlopig zou moeten gaan doen zonder boterhammen, aardappelen, fruit, maar ook friet, chips en koekjes.
Na het intake gesprek liep ik de deur uit met een tas vol Prodimed producten en de wetenschap dat ik 22 kilo wilde gaan afvallen, dit om een gezond BMI te bereiken. Tijdens de eerste fase van het dieet zijn de maaltijdvervangers het enige wat je eet, naast veel groenten. Al na 2 dagen was mijn hongergevoel volledig verdwenen en voelde ik me energiek en fit. Het lukte me prima om me aan het dieet te houden en daarnaast ook nog boodschappen te doen en te koken voor mijn man en zoontje. Met een ijzeren discipline, die bij dit dieet niet moeilijk op te brengen was, hield ik me al die weken, zonder uitzondering, keurig aan het dieet. In het begin vond ik het wel lastig om op mijn werk een drankje of puddinkje en veel rauwkost te eten maar na een dag of 2 veel vragen te hebben beantwoord was ook die “drempel” overwonnen. Ik koos ervoor om geen geheim te maken van mijn dieet.
Na de eerste week viel ik 4,7 kilo af(!). Ook in de weken erna vlogen de kilo’s er letterlijk af. Het enorme gewichtsverlies zorgt voor voldoende motivatie om het dieet vol te blijven houden, evenals het feit dat je weet dat er steeds een nieuwe fase komt waarin je weer dichter bij een normaal eetpatroon komt. Door het tijdelijk ontbreken van alle normale voeding, ontdek je welke dingen je echt heel erg mist. Dat zijn niet eens de pizza’s en friet, maar in mijn geval verlangde ik erg naar een gewone boterham of een appel.
Uiteindelijk bereikte ik na 11 weken mijn streefgewicht. In die korte periode viel ik dus 22 kilo af! Inmiddels ben ik nu ruim een maand op dit streefgewicht. Het is eenvoudig voor mij om op dit gewicht te blijven. Ik heb al die tijd geen honger gehad, heb een heerlijke vakantie gehouden en hoef voor mijn gevoel echt niets in te leveren. Ik kan genieten van een gezellig feestje en kom beslist niet zomaar aan als ik eens wat meer of ongezonder eet. Ik heb de balans gevonden en weet de juiste keuzes te maken in mijn voeding. Zonder daar moeite voor te doen ben ik in deze laatste stabilisatieperiode nog eens 2 kilo afgevallen waardoor mijn gewichtsverlies 24 kilo is. Ik heb een gezond BMI, voel me fit, geniet van de kast vol nieuwe kleren en heb weer het gevoel controle te hebben over mijn lijf.

Beste Isabel en Paqui: ik ben oh zo blij dat jullie precies op het goede moment een artikel in de krant schreven. De verdrietige periode waarin ik destijds zat ligt inmiddels achter me en ik ben jullie dankbaar dat jullie me gesteund hebben en me geholpen hebben weer uit het dal omhoog te klimmen. Er is een zware last van mij afgevallen, letterlijk en figuurlijk.

Meer informatie is ook te vinden op de pagina over het proteïne dieet.

Disclaimer: Aan deze persoonlijke ervaringen kunnen geen garanties voor het afvallen worden verleend. Resultaten kunnen per persoon verschillen en kunnen anders uitpakken.

Intake gesprek aanvragen?
Ga dan naar ons intake formulier.
Deel deze pagina via:
Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedIn