Wij doen echt iets aan overgewicht!

Suntanning

Welkom bij Suntanning Groesbeek, de toonaangevende professionele Sunless tanning.

Suntanning of ook wel suntanning genoemd is de meest effectieve bruin-zonder-zon behandeling. We weten allemaal dat zonnebanken en zonnebaden schadelijk is voor onze huid. Met Suntanning ben je binnen 15 minuten voorzien van een gezonde egale bruine teint die ongeveer 1 week lang blijft zitten.

Ideaal voor: feestjes, gala’s, bruiloften, fotoshoot, voorafgaand aan je vakantie of als je niet in de zon wilt, mag of kan.

Suntanning

Sienna XWij werken met het merk Sienna-X. Nummer 1 in Engeland. Pure tanningvloeistoffen van de hoogste kwaliteit met toevoeging van natuurlijke stoffen zoals o.a. Aloë Vera en vitaminen.

 

Hoe werkt Suntanning?

Voor Suntanning wordt DHA (Dihydroxyacetone) gebruikt, een kleurloze stof die wordt gewonnen uit suikerriet. Dit is het actieve bestanddeel in de gekleurde oplossing welke wordt gesprayd op de huid. Aangebracht met een speciale lage druk spraymachine werkt de DHA oplossing in op de proteïnen en aminozuren in de bovenste laag van je huid en zorgt voor een goudbruine kleur. De kleur die je ziet op het moment van je behandeling, is puur een kleur voor je tanning professional om te zien dat je huid egaal is gedekt. In 8 tot 10 uur tijd zal je daadwerkelijke tan zich hebben ontwikkeld. Deze zal worden onthuld na het douchen. De tanning blijft minstens een week zitten.

Voor je Suntanning:

 • Scrub de huid over je hele lichaam, een dag of minstens 4 uur voor je Suntanning behandeling. Dit zorgt voor een egale dekking en een betere opname van de tanningvloeistof.
  Gebruik na het scrubben geen bodylotion of crème.
 • Wij adviseren je niet te scheren of te waxen op de dag zelf, minimaal 24 tot 48 uur voorafgaand aan de behandeling. Anders kunnen er vlekjes ontstaan.
 • Gebruik geen bodylotion, aftershave, parfum, make-up en/of crème op de dag van de Suntanning behandeling. De bodylotion en/of crème kan ervoor zorgen dat de teint niet goed fixeert of ‘pakt’ of dat er vlekjes of oneffenheden ontstaan.
 • Draag losse donkere kleding, slippers of loszittende schoenen, of neem deze mee. Strakke kleding kan de tan afwrijven tijdens de ontwikkelingsfase. Verwijder alle sieraden, ook piercings.
 • We beschermen je handpalmen, je voeten, je nagels en je hielen met een speciale barrièrecrème. Je voetzolen worden beschermd met speciale “sticky feet”, een kartonnen slipper voor onder je voeten.

Nagellak is geen enkel probleem.

resultaat van tanning

 

Na je Suntanning:

 • Laat de tanning tenminste 8 tot 10 uur ontwikkelen, daarna kun je je douchen. Tijdens het douchen zal het water een bruine verkleuring hebben, dit is overtollige tanning en dit gaat niet ten koste van je bruine teint. We adviseren om jezelf na het douchen zachtjes droog te deppen en niet te wrijven.
 •  Het beoefenen van sport met een overmatige transpiratie direct na de Suntanning wordt afgeraden.
 • Geniet na de Suntanning van de zon maar…Bescherm je tegen de zon! Vergeet niet dat je Suntanning geen bescherming tegen de zon geeft. Smeer je dus altijd goed in!
 • Hydrateer dagelijks met een goede body lotion. Wij adviseren de Sienna-X Radiance Body Balm om nog langer van je bruine kleur te genieten.
 • De tan op je handen en gezicht kan sneller vervagen. Met gebruik van Sienna-X Gradual Glowing Self Tan kun je dit bijkleuren.

beach-suntanning

Is het veilig?

Ja, heel veilig. Een Sienna-X Suntanning geeft dezelfde resultaten als 10 tot 14 dagen zon, maar zonder de nadelige effecten van zonnestralen. DHA is al meer dan 30 jaar goedgekeurd door de FDA voor gebruik in de beauty industrie.
Prijslijst:

 • Suntanning gehele lichaam (incl. gezicht)…€ 20,00
 • Suntanning boven lichaam (incl. gezicht)…€ 18,50
 • Suntanning benen…€ 15,00

De Suntanning is zeer effectief en blijft ruim een week zitten. In 15 minuten een stralend bruine huid!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een cadeaubon van Suntanning Groesbeek!

Party time! Suntanning party!

Wil je samen met je vriendinnen of vrienden een leuke en originele party organiseren? Dan hebben wij een goed idee voor je. Wij komen bij je thuis en regelen alles. Lekker genieten van een avondje Suntanning!

tekening spraytanning voor party

Een spray tan party is altijd een succes. Na een tanning ziet u er fantastisch uit en het is nog gezellig ook! U zorgt voor minimaal 6 personen en we komen op locatie een Suntanning party geven.
Prijs per persoon € 22,50 voor een full body Suntanning! De gastvrouw (of heer) ontvangt de spray tan behandeling gratis. De prijs is inclusief reiskosten en reistijd. Ik kom op locatie in een straal van ongeveer 30 km. rondom Groesbeek.

Tegen een meerprijs komen we ook naar je toe als je buiten dit gebied woont.

Intake gesprek aanvragen?
Ga dan naar ons intake formulier.
Deel deze pagina via:
Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedIn